Geusjesloop

Informatie 

Ook dit jaar kunnen kinderen t/m 13 jaar weer meedoen met één van de twee Geusjeslopen:

11.20 uur de hele mijl (1.600 meter) van Oviron makelaars & taxateurs
voor kinderen t/m 13 jaar (op 30-09)
11.40 uur de halve mijl (800 meter) van Praxis Zoetermeer 
voor kinderen t/m 9 jaar (op 30-09)


12027084_972737839454134_3610238019427445501_o[1]Het is wel zo spannend en eerlijk tegelijk als je met kinderen loopt met (bijna) dezelfde leeftijd. Te meer als je bedenkt dat de drie snelste meisjes en jongens van beide Geusjeslopen een prijs krijgen. Alle kinderen krijgen een mooie herinnering en drinken. Kom lekker hardlopen tijdens de Geusjesloop en neem je ouders, vrienden en vriendinnen mee. Wellicht dat zij ook zin hebben om mee te doen, maar dan met de 5, 10 en 21 kilometer van de Geuzenloop.
Voor beide parkoersen van de Geusjesloop, zie de kaarten hier onder.


Meelopen ouders/begeleiders

Een kind dat meeloopt met de halve mijl van Praxis Zoetermeer mag één ouder of begeleider laten meelopen op het parkoers. Deze ouder/begeleider moet daarvoor zichtbaar een startbewijs zonder nummer dragen. Dit startbewijs krijgt u bij het ophalen van het inschrijfnummer van uw kind. Begeleiders zonder startbewijs mogen niet het parkoers op! Voor de hele mijl van OVIRON makelaars & taxateurs geldt dat er geen begeleiders mee mogen lopen.

Parkoersen

Parkoers Geusjesloop 1/2 mijl (800 meter)

800

 Naar grote kaart 800 meter

Parkoers Geusjesloop 1 mijl (1.600 meter)

1mijl
Naar grote kaart 1600 meter


McDonald’s HAPPY MEAL

Alle deelnemende kinderen krijgen een gratis Happy Meal van McDonald’s Zoetermeer.
In de envelop met je startnummer zit een Happy Meal bon. Mis h’m niet, kijk goed in de envelop! De bon is beperkt geldig, dus…….snel naar één van de vier restaurants!

Prijzen Geusjesloop

prijs-geuslWie wil er niet op het podium staan op 30 september? Ieder kind wil daar graag staan! Helaas is dat maar voor een paar kinderen weggelegd.  De eerste drie jongens en meisjes van beide afstanden krijgen een waardebon van respectievelijk € 25,-, € 20,- en € 15,-.


Tijdmeting

mysportDe tijdmeting wordt verzorgd door MySports. Aan de binnenzijde van het startnummer zit een chip geplakt. Bij start en finish wordt de (netto) tijd vastgelegd.
Let op: vouw het startnummer niet, voorkom daardoor dat de chip het niet doet.

 

Inschrijven, inschrijfkosten, prijzengeld en Pasta Party

Voorinschrijving via internet van 1 mei t/m 17 september 2018 (23.00 uur)
Let op: ook dit jaar is er geen na-inschrijving voor beide Geusjeslopen!!

Ophalen startnummers voorinschrijving:
29 september 2017 tussen 18.00 – 20.30 uur in de CLASS by Jofel,
Dorpsstraat 114 te Zoetermeer (*)
30 september 2017 tussen 09.45 – 11:15 uur in het CKC-gebouw,
Leidsewallen 80 te Zoetermeer

Ook dit jaar kunnen scholen leerlingen collectief inschrijven.
Leerlingen die collectief worden ingeschreven krijgen een korting op de reguliere prijs.
Wilt u meer weten of een school opgeven, klik hier.
Voor informatie over inschrijfkosten, prijzengeld en (voor)inschrijving, zie bij Inschrijven.

(*)  Pasta Party

Class 2Op 29 september 2018 tussen 18.00 – 21.00 uur wordt in de aanloop naar de Geuzenloop een heuse Pasta Party georganiseerd. Door CLASS by Jofel (voorheen Pasta Company) wordt tegen een geringe vergoeding een heerlijk pasta buffet aangeboden.
Deelnemers betalen (op vertoon van het startbewijs) € 7,50. Niet-deelnemers betalen € 10,-. De prijzen zijn excl. drank.
Voorinschrijving voor de Pasta Party is niet nodig. Mis het niet en eet mee!


De locaties van de CLASS by Jofel, het CKC-gebouw, de startvakken e.d. zijn aangegeven op onderstaande kaart:Klik hier voor een grote afbeelding

Goede doel

Stichting Happy Days organiseert elk jaar een vakantieweek voor 60 Zoetermeerse kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar. Het zijn kinderen die een moeilijke periode in hun leven mee maken of hebben meegemaakt. Elk kind zou onbezorgd moeten kunnen opgroeien. Helaas is dit niet voor ieder kind mogelijk en dus verdienen de kinderen het om een keer in het zonnetje gezet te worden. Het is een week vol plezier, nieuwe vrienden, lekker eten en leuke activiteiten. Deze week wordt kosteloos aan de ouders en de kinderen aangeboden en wordt mogelijk gemaakt door sponsors. Klik hier voor meer informatie

Deelname

Deelname aan de Geusjesloop is voor eigen risico.
De organisatie van de Geuzenloop, haar sponsors, en de Gemeente aanvaarden t.o.v. de deelnemers geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden van de Geuzenloop en/of van Road Runners Zoetermeer zonder daarvoor een vergoeding te claimen.

De organisatie accepteert geen verantwoording wanneer het evenement door overmacht afgelast of verplaatst moet worden.

Persoonsgegevens van de deelnemers worden opgenomen in een adressenbestand. Indien u hier tegen bezwaar heeft, gelieve dit vóór 15 september 2018 bij de organisatie kenbaar te maken: klik hier.

Meer informatie

Voor meer informatie en/of vragen over de Geusjesloop: klik hier