Welkom

op de site van GeuzenNordic-Walking

De SkiClub Zoetermeer e.o. doet dit jaar voor het eerst mee met de Geuzendag. Als nieuwkomer bij dit mooie evenement presenteert onze NordicFit afdeling twee Nordic Walking routes, één van ongeveer 5 km en één van ongeveer 12 km. Bovendien zullen wij bij onze stand in de Dorpsstraat clinics voor NordicFit en SneeuwFit verzorgen.

 

Activiteiten Geuzendag

 

 

10.00 – 12.00 uur

 

Start 12 kilometer Nordic Walking

 

 

11.00 – 13.00 uur

 

Start 5 kilometer Nordic Walking

 

 

12.30 – 13.00 uur

 

Clinic NordicFit van TravelSafe

 

 

13:30 – 14.00 uur

 

Clinic SneeuwFit van de Nederlandse Ski Vereniging

 

 

14.30 – 15.00 uur

 

Clinic NordicFit

 
12.00 – 16.30 uur

 

Finish 5 en 12 km Nordic Walking

 

 


Inschrijving & deelnamekosten

De start- en finishlocatie is bij onze stand voor het Grieks Restaurant Odysseus in de Dorpsstraat.

De inschrijvingskosten voor de 5 en 12 km routes Nordic Walking bedragen € 3,50 en kunnen ter plaatse voor de start worden voldaan.Hiervoor krijg je bij de start, naast de routebeschrijving, een flesje water voor onderweg. Bij afmelding aan de finish ontvangen de deelnemers dan ook nog een leuk aandenken. Graag contant en zoveel mogelijk gepast betalen.

Aan de Clinics NordicFit en SneeuwFit zijn geen kosten verbonden. Iedereen die mee wil doen is welkom.

Deelname aan de 5 en 12 km routes Nordic Walking en aan de Clinics NordicFit en SneeuwFit geschiedt geheel op eigen risiso.

 

SkiClub Zoetermeer e.o.

Wij zijn een vereniging voor sporters in en rond Zoetermeer. Wij organiseren binnen- en buitentrainingen die erop gericht zijn je conditie op peil te houden en blessurevrij van de wintersport te kunnen genieten. Ga je nooit op wintersport? Ook dan zijn de trainingen een goede manier om aan je algehele conditie te werken. En, wat zo leuk is: samen sporten motiveert enorm en is bovendien erg gezellig!

Bij ons kun je de volgende trainingen volgen: SneeuwFit (conditietraining binnen), GoFit (conditietraining buiten) en NordicFit (Nordic Walking).

Naast het sportieve gedeelte hechten wij ook veel waarde aan de sociale contacten. Na de training wordt er onder het genot van een kop koffie nog even gezellig nagepraat. Bovendien worden er voor Nordic Walking in het voor- en najaar sportieve lange weekenden naar het buitenland georganiseerd.

 

Nieuwsgierig geworden? Je kunt altijd een gratis kennismakingstraining volgen. Op onze website kun je er alles over lezen: www.skizoetermeer.nl

Tot ziens op 24 september 2017!

Het goede doel 2017


Stichting Happy Days organiseert elk jaar een vakantieweek
voor 60 Zoetermeerse kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar.
Het zijn kinderen die een moeilijke periode in hun leven mee maken
of hebben meegemaakt.
Elk kind zou onbezorgd moeten kunnen opgroeien.
Helaas is dit niet voor ieder kind mogelijk en dus verdienen de kinderen het om een keer in het zonnetje gezet te worden. Het is een week vol plezier, nieuwe vrienden, lekker eten en leuke activiteiten.
Deze week wordt kosteloos aan de ouders en de kinderen aangeboden
en wordt mogelijk gemaakt door sponsors.
Klik hier voor meer informatie over Stichting Happy Days

 

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://geuzendag.nl/geuzennordicwalking/

Eerste Geuzennordicwalking een feit

Met zo’n 15 vrijwilligers was de SkiClub Zoetermeer vanaf 9 u in touw voor de eerste editie van het Geuzennordicwalking. Wat een bijzondere dag! Er werden ontelbare folders uitgedeeld, inschrijvingen vastgelegd, eindeloos veel peilen uitgezet én weer opgehaald en met tomeloos enthousiasme Nordic- en SneeuwFit clinics gegeven in de Dorpsstraat. Uiteindelijk liepen er 30 deelnemers …

Meer lezen

Deelnameformulier beschikbaar

Het deelnameformulier voor de nordic walking routes en de clinics van SkiClub Zoetermeer e.o. is beschikbaar. Download hier je formulier, print het uit, vul het in en lever het zondag 24 september in. Wanneer je ook nog 3,50 euro contant en gepast meeneemt, gaat het inschrijven extra snel.

Meer lezen