«

sep 24 2017

Eerste Geuzennordicwalking een feit

Met zo’n 15 vrijwilligers was de SkiClub Zoetermeer vanaf 9 u in touw voor de eerste editie van het Geuzennordicwalking. Wat een bijzondere dag! Er werden ontelbare folders uitgedeeld, inschrijvingen vastgelegd, eindeloos veel peilen uitgezet én weer opgehaald en met tomeloos enthousiasme Nordic- en SneeuwFit clinics gegeven in de Dorpsstraat.

Uiteindelijk liepen er 30 deelnemers mee verdeeld over de twee routes van 12 en 5 km, waarvan zo’n 60% van buiten de vereniging. Via de gezellige rust- en stempelpost bij Happy Moose bereikte iedereen voldaan en verrast over zoveel groen in Zoetermeer weer de finish.

Dank aan onze sponsoren TravelSafe, Nederlandse Ski Vereniging en Happy Moose voor hun bijdrage aan het goede doel: Happy Days.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://geuzendag.nl/geuzennordicwalking/blog/2017/09/24/eerste-geuzennordicwalking-een-feit/