Welkom

op de site van Geuzenfietstocht

Toervereniging Zoetermeer ’77 is een  toervereniging die inmiddels 40 jaar bestaat en doordat wij binnen de vereniging een aantal verschillende afdelingen kennen zoals Toerders, Recreanten en MountainBike is er voor elk wat wils. Afstanden die men fietst variëren van 25 tot 250 km. Daarnaast hebben wij een florerende Jeugd, Toer en Mountainbikeafdeling.
jeugd-tvz

Een paar keer per jaar wordt er door de leden van de vereniging een clubtocht (CTT) georganiseerd. Voor nieuwe leden is dit een prima mogelijkheid om kennis te maken met het toerfietsen c.q. mountainbiken en daarnaast snel opgenomen te worden in één van de groepen binnen de vereniging.

 

routeVoor deze Geuzendag worden er door onze Toercommissie maar liefst 3 mooie routes aangeboden één van 34 km met een optie voor verkorting tot 25 km, één van 50 km en 75 km. Deze Geuzenfietstochten zullen zoveel mogelijk over wegen gaan in het gebied van de opmars van de geuzen via Zoetermeer naar Leiden en door het onder water gezette gebied vanaf de Schielandse Hoge Zeedijk.

 

 

Fietsroutestvz

De kortste routes voeren u door de mooie omgeving van Zoetermeer richting Leiden en hierbij doen we natuurlijk ook de alom bekende geitenboerderij Het Geertje aan – een heerlijk rustpunt voor het hele gezin.
De 50 km route voert u door het gebied ten zuid-oosten van Zoetermeer dat destijds onder water is gezet teneinde met platbodems richting Leiden te kunnen varen. Ook deze route is nog in ontwikkeling. De langste route is een combinatie van de zuidelijke en noordelijke routes en tevens bedoeld voor mensen die eens wat meer kilometers willen maken in een gebied met meer historie dan je er op het eerste gezicht vanaf ziet.MTB

In 2016 is er een nieuw onderdeel bijgekomen, voor de liefhebbers van MTB is er mooie  MTB route uitgezet.


Inschrijving


Inschrijvingslocatie:
De startlocatie en finishlocatie is schuin t.o.
Herwijnen Walking & Outdoor Dorpsstraat 66, 2712 AM Zoetermeer.
Inschrijving  tussen 10.00 en 12.00 uur, de inschrijvingskosten bedragen € 5,00 en  tot 12 jaar € 3,00.
Van de opbrengst komt 50% ten goede aan het goede doel.

 

wij zijn ook medeorganisator van de GeuzenTriathlon

zie geuzentriathlon.geuzendag.nl

 

Tot ziens op 24 september 2017

Contact:info@tvzoetermeer77.nl
www.tvzoetermeer77.nl

 

Het goede doel 2017


Stichting Happy Days organiseert elk jaar een vakantieweek
voor 60 Zoetermeerse kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar.
Het zijn kinderen die een moeilijke periode in hun leven mee maken
of hebben meegemaakt.
Elk kind zou onbezorgd moeten kunnen opgroeien.
Helaas is dit niet voor ieder kind mogelijk en dus verdienen de kinderen het om een keer in het zonnetje gezet te worden. Het is een week vol plezier, nieuwe vrienden, lekker eten en leuke activiteiten.
Deze week wordt kosteloos aan de ouders en de kinderen aangeboden
en wordt mogelijk gemaakt door sponsors.
Klik hier voor meer informatie over Stichting Happy Days

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://geuzendag.nl/geuzentocht/

Routes voor de Geuzentocht worden uitgezet

Toervereniging Zoetermeer ’77 is al weer bezig met het uitzetten van de routes, dit beloofd wat voor a.s. zondag en het weer werkt ook mee!!

Meer lezen

Wij zijn er klaar voor! en U?

Hard gewerkt aan de routes en wij hebben weer een mooie tocht staan. kijk voor informatie ook op de site van tvZoetermeer ’77

Meer lezen