Uncategorized

Ipse de Bruggen doet mee met diverse sportieve activiteiten

IPSE DE BRUGGEN DOET MEE!

Dat de Geuzendag Zoetermeer steeds meer aan populariteit wint wisten we al. Hele gezinnen/scholen doen mee met verschillende activiteiten tijdens het evenement. Dit jaar worden de PR-activiteiten uitbreid en gaan we ons sterk maken om meer bedrijven/instellingen te enthousiasmeren.

De organisatie van de Geuzendag Zoetermeer is verheugd om te kunnen melden dat Ipse de Bruggen zich heeft gemeld. Met (hopelijk) veel werknemers gaan ze meedoen met de Geuzenfietstocht, de Geuzenwandeltocht en de Geuzenloop Zoetermeer. Geweldig nieuws! 

Wie is Ipse de Bruggen en wat doen ze?
Ipse de Bruggen is een zorgorganisatie die al meer dan 100 jaar ervaring heeft in de zorg voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. De organisatie vindt het belangrijk dat zij een goed leven hebben. Daarom verzorgt Ipse de Bruggen voor hen de best mogelijke zorg en begeleiding op meer dan 350 locaties, verspreid door heel Zuid-Holland. KLIK HIER voor info over de zorgorganisatie.
We wensen alle deelnemers van Ipse de Bruggen alvast veel plezier en succes op 24 september a.s.

Welk(e) bedrijf/instelling volgt het goede voorbeeld van Ipse de Bruggen? Benieuwd naar de mogelijkheden? KLIK HIER en vraag om informatie.