Uncategorized

Samenwerking met Streekblad voortgezet

Na een succesvolle samenwerking in 2021 zal het Streekblad ook dit jaar regelmatig verslag doen van de Geuzendag Zoetermeer (GDZ) op 25 september.

Door Hélène Ouwerkerk-Koeleman en Harald Huurman van Het Streekblad en René van der Spek (organisator GDZ) werd er een nieuwe overeenkomst aangegaan. Het Streekblad is daarmee exclusief mediapartner van het grootste ééndaagse sport- en spelevenement van Zoetermeer.

Tijdens de sportieve familiedag worden er door TVZ ’77, Road Runners Zoetermeer en Scouting Pocahontas de volgende activiteiten georganiseerd: Geuzenwandeltocht, Instawalk, Geuzenspelen, fiets/cyclo/moutainbiketochten en de Geuzenloop Zoetermeer. De voorinschrijving voor het laatste onderdeel start op 1 mei a.s. Voor de overige activiteiten kan op een later tijdstip worden ingeschreven.

De Geuzendag groeit ieder jaar meer. Steeds meer sportieve activiteiten worden toegevoegd. Hierdoor is de Geuzendag een echte sportieve familiedag geworden waarbij er voor iedereen wel wat leuks te doen is.
Voor alle informatie: www.geuzendag.nl en hou ook het Streekblad in de gaten want de komende tijd komen er steeds nieuwtjes voorbij.