Uncategorized

Voorbereidingen Geuzendag Zoetermeer 2021 in volle gang!

Geuzendag Zoetermeer 2021

Eerste grote (sport)evenement dit jaar in Zoetermeer!?

(Zoetermeers Dagblad: https://zoetermeersdagblad.nl/Lokaal/inschrijving-geuzenloop-zoetermeer-start-1-mei)

Met nog ruim 5 maanden te gaan is de organisatie van de Geuzendag Zoetermeer hoopvol gestemd dat het evenement op 26 september kan worden gehouden en dat er weer volop kan en mag worden gesport en gespeeld.

Dit jaar staan mountainbiken, hardlopen, wandelen, cyclocross, spelen, Instawalk en fietsen op het programma. De deelnemende verenigingen (Toervereniging Zoetermeer ’77, Road Runners Zoetermeer en Scouting Pocahontas) staan borg voor een gezellige en goed georganiseerde “Sportieve familiedag”.  

Dit jaar zal voor het eerst het onderdeel Geuzenspelen worden gehouden, georganiseerd door scouting Pocahontas. Dit onderdeel is specifiek bestemd voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 15 jaar. Uiteraard staat ook weer de enige echte en traditionele Geuzenwandeltocht op het programma. Hier kan door (bijna) iedereen aan worden meegedaan.

 

De inschrijving voor de Geuzenloop Zoetermeer start op 1 mei. Belangrijk om te weten is dat er dit jaar maximaal 3.000 deelnemers zich kunnen inschrijven. Als de loop vanwege door de overheid opgelegde beperkingen moet worden afgelast, krijgen de deelnemers die zich reeds hebben ingeschreven het inschrijfgeld terug of wordt dit omgezet naar een ticket voor de editie 2022. Voor de andere sportieve onderdelen kan op een later tijdstip ook (deels digitaal) worden ingeschreven. Voor alle actuele informatie zie deze website bij de diverse sportieve onderdelen.