GeuzenMTBTocht

WELKOM OP DE PAGINA VAN GEUZENMTBTOCHT

Kunt u fietsen? Fiets dan gezellig mee tijdens de Geuzendag 2023,
een echte sportieve familiedag.

Lengte van de route: De route heeft een lengte van 25 of 48 kilometer.

Markering: De route is gemarkeerd met houten palen met daarop in het rood het internationale MTB-teken (driehoek met daaronder 2 rondjes).

Startlocatie: Je kunt de route starten bij:
– Toervereniging  Zoetermeer ‘77, Buytenparklaan 9b, 2717 AX in Zoetermeer

Omgeving: De route is gelegen in het Land van Wijk en Wouden. Het Land van Wijk en Wouden is het meest westelijke stukje van het Groene Hart, het landelijk gebied tussen de steden Zoetermeer, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Leiden, Leiderdorp, de Oude Rijnzone en Alphen

aan den Rijn.
Het is een oase van rust in de drukke Randstad. Een waardevol uitloopgebied voor de steden er omheen. Het biedt op fietsafstand recreatiemogelijkheden om te fietsen, wandelen en struinen door de natuur.

Aard van de route: De mountainbikeroute is bestemd voor de sportieve fietser die op zoek is naar een extra uitdaging. In een ronde van ruim 48 kilometer gaat ongeveer één derde over niet of semi-verhard terrein. De route gaat afwisselend door polderlandschap, bosjes, weilanden, een recreatiegebied, een park, langs water en over dijkjes en oude kerkpaden in het buitengebied tussen Zoetermeer, Leidschendam en Leiden. De track daagt zowel de beginner als de gevorderde mountainbiker uit.

Je kunt kiezen uit routes over 25 en 48 km. Begin- en eindpunt van de twee afstanden, is het clubgebouw van Toervereniging Zoetermeer ’77 en wil je starten in de Dorpstraat dan is de route van en naar ons clubhuis uitgepijld. Je kunt starten tussen 9:00 en 10:00 uur. NTFU leden betalen € 4,00. Niet leden betalen met € 5,00.

Inschrijving

Op verzoek zijn er dit jaar twee inschrijvingslocaties:
Clubhuis Toervereniging Zoetermeer’77, Buytenparklaan 9b, 2717 AX Zoetermeer
en Centrum voor Kennis en Cultuur (CKC) Leidsewallen 80, 2722 PC Zoetermeer

U kunt inschrijven tussen 10.00-12.00 uur. Sluiting is om 16.00 uur.
Voorinschrijving kan vanaf 1 juni 2023 via deze link 

De inschrijvingskosten zijn € 6,00 

Tot ziens op zondag 24 september 2023

Contact: info@tvzoetermeer77.nl | www.tvzoetermeer77.nl