Welkom

op de pagina van Geuzenloop Zoetermeer

Informatie 

Road Runners Zoetermeer organiseert dit jaar voor de 17e keer de Geuzenloop Zoetermeer. De start is op de Pilatusdam, de finish is bijna 200 meter verderop in de Dorpsstraat ter hoogte van CLASS by Jofel. Dit historische centrum van Zoetermeer vormt dé ultieme plek voor de start en finish van de Geuzenloop Zoetermeer. De parkoersen van de 5, 10 en 21,1 kilometer gaan dwars door “Oud Soetermeer” en “Nieuw Zoetermeer”, met hierin opgenomen het voormalige Floriadeterrein en het Balijbos. De parkoersen van de drie afstanden zijn door de Atletiekunie gecertificeerd.

Ook tijdens deze editie is het parkoers van de 21,1 km. van Zorg en Zekerheid één grote ronde en gaat na het voormalige Floriadeterrein en het Balijbos onder de A12 door en maakt daarna een mooie ronde door het Westerpark. Uiteindelijk komen de lopers/ loopsters weer uit bij Nutricia en gaan van daaruit via de Stationsstraat naar de finish in de Dorpsstraat ter hoogte van CLASS by Jofel. Kortom, een prachtige uitdaging om al hardlopend te genieten van Zoetermeer en omgeving. Voor de 21,1 km. geldt een max. finishtijd van 2 ½ uur. Lopers/loopsters die om 14.55 uur t.h.v. Nutricia (boog Runnersworld Zoetermeer, laatste kilometer) de Eerste Stationsstraat niet zijn gepasseerd, zullen van het parkoers worden geleid.


Afstanden Geuzenloop Zoetermeer

12.30 uur 21,1 kilometer van Zorg en Zekerheid zenz
12.40 uur 10 kilometer van 123ledspots.nl 123
12.50 uur 5 kilometer van Kneppers Autobedrijf kneppers-r
11:20 uur De mijl van Oviron makelaars & taxateurs
(t/m 13 jaar, zie info bij Geusjesloop)
11:40 uur De halve mijl van Praxis Zoetermeer
(t/m 9 jaar, zie info bij Geusjesloop) 

Na-inschrijven, kosten en prijzengeld
  
De online voorinschrijving is gesloten. Zie voor na-inschrijving, inschrijfkosten, prijzengeld, parkoersrecords en meer: klik hier.

Locatie overzicht
De locaties van CLASS by Jofel, het CKC-gebouw, de startvakken e.d. zijn aangegeven op onderstaande kaarten:

Situatie Dorpsstraat voor Site
Kaart hier downloaden

startcck-2
Kaart hier downloaden

Tijdmeting

mysportDe tijdmeting wordt verzorgd door MySports. Aan de binnenzijde van het startnummer zit een chip geplakt. Bij start en finish wordt de (netto) tijd vastgelegd. Let op: maak het startnummer vast aan de voorzijde van het shirt en vouw het niet. Je voorkomt daarmee dat de chip niet functioneert.Massage

image19.jpegVoor en na de Geuzenloop Zoetermeer kan je jezelf laten masseren door deskundige masseurs van Fysiopraktijk FysioPractice Zoetermeer.
Deze praktijk heeft twee vestigingen:
– Salomeschouw 154, 2726 JX Zoetermeer
– Dublinstraat 20-22, 2713 HS Zoetermeer
De massage wordt gratis aangeboden in het CKC-gebouw. Wellicht daarom is een vrijblijvende bijdrage aan het Goede Doel een optie. Er staat een collectebus voor het goede doel in het massagelokaal.

MotorBegeleidingsTeam (MBT)

motorDe organisatie is er alles aan gelegen om de lopers veilig aan de finish te krijgen. Naast de vele Verkeersregelaars en vrijwilligers, zal ook dit jaar het MBT de lopers begeleiden.


Deelname

Deelname aan de Geuzenloop Zoetermeer is op eigen risico.
De organisatie van de Geuzenloop Zoetermeer, haar sponsors, de Gemeente en Staatsbosbeheer aanvaarden t.o.v. de deelnemers geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden van de Geuzenloop en/of Road Runners Zoetermeer zonder daarvoor een vergoeding te claimen.

De organisatie accepteert geen verantwoording wanneer het evenement door overmacht afgelast of verplaatst moet worden.

Privacy reglement (AVG)
Voor, tijdens en na de Geuzenloop Zoetermeer worden er op en rond het parkoers foto’s gemaakt van deelnemers en toeschouwers. Aan de hand van ingeschreven (gefinishte) lopers worden er uitslagenlijsten opgemaakt. De uitslagenlijsten en foto’s worden na afloop gepubliceerd op deze website, die van Road Runners Zoetermeer, in de pers en op sociale media. De gegevens  van deelnemers en foto’s worden ook opgenomen in onze (data)bestanden. Deze bestanden worden niet afgestaan aan derden, anders dan met toestemming van de rechthebbende. Ouders van kinderen tot 16 jaar worden nadrukkelijk verzocht om kritisch om te gaan met de privacy van hun kleine/jonge Geusje(s). Voor het gehele Privacy reglement en verwerkingsregister, klik hier.
De organisatie gaat er van uit dat u/jij bij inschrijving akkoord gaat met het privacy reglement en verwerkingsregister.

EHBO

Tijdens de Geuzenloop Zoetermeer is deskundig personeel van BHVO op veel locaties van het parkoers aanwezig om bij
calamiteiten Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO) toe te passen. BHVO is specialist in AED-reanimatietrainingen, bedrijfshulpverleningstrainingen en EHBO bij evenementen.