Welkom

op de pagina van Geuzenloop Zoetermeer

Informatie

Road Runners Zoetermeer organiseert op 26 september 2021 voor de 18e keer de Geuzenloop Zoetermeer. De start is op de Pilatusdam, de finish is bijna 200 meter verderop in de Dorpsstraat ter hoogte van CLASS by Jofel. Dit historische centrum van Zoetermeer vormt dé ultieme plek voor de start en finish van de Geuzenloop Zoetermeer. De parkoersen van de 5, 10 en 21,1 kilometer gaan dwars door “Oud Soetermeer” en “Nieuw Zoetermeer”, met hierin opgenomen het voormalige Floriadeterrein en het Balijbos. De parkoersen van deze drie afstanden zijn door de Atletiekunie gecertificeerd. Voor kinderen t/m 13 jaar zijn er twee Geusjeslopen. Voor alle afstanden zijn er maximale aantallen startbewijzen beschikbaar: vol = vol!

Ook tijdens deze editie is het parkoers van de 21,1 km. van Praxis Zoetermeer één grote ronde en gaat na het voormalige Floriadeterrein en het Balijbos onder de A12 door en maakt daarna een mooie ronde door het Westerpark. Uiteindelijk komen de lopers/ loopsters weer uit bij Nutricia en gaan van daaruit via de Stationsstraat naar de finish in de Dorpsstraat ter hoogte van CLASS by Jofel. Kortom, een prachtige uitdaging om al hardlopend te genieten van Zoetermeer en omgeving. Voor de 21,1 km. geldt een max. finishtijd van 2 ½ uur. Lopers/loopsters die om 14.55 uur t.h.v. Nutricia (laatste kilometer) de Eerste Stationsstraat niet zijn gepasseerd, zullen van het parkoers worden geleid. Dit jaar wordt andermaal de Scholen-Run voor (middelbare) scholen gehouden op de 5 km. van Kneppers Autobedrijf en op de 10 km. van 123ledspots.nl  de Team-Run voor bedrijven, scholen, families etc. Lees alles daarover op de pagina Inschrijven. 


Afstanden Geuzenloop Zoetermeer

 

12.30 uur

 

21,1 kilometer van Praxis Zoetermeer

 

 

12.40 uur

 

10 kilometer van 123ledspots.nl

 

123

 

 

12.50 uur

 

5 kilometer van Kneppers Autobedrijf

 

 

 

11:20 uur

 

 

De mijl van Oviron makelaars & taxateurs
(t/m 13 jaar, zie info bij Geusjesloop)

 


11:40 uur De halve mijl van Perfect verhuizingen B.V.
(t/m 9 jaar, zie info bij Geusjesloop) 

Inschrijven, kosten, prijzengeld, etc.
  
De start van de online voorinschrijving is op 1 mei 2021.
Ook dit jaar wordt andermaal de Scholen-Run en Team-Run gehouden.
Zie voor alle informatie over beide Run’s, de inschrijving, kosten, het prijzengeld, de parkoersrecords en meer: klik hier.

 

Goede Doel

Het Goede Doel van de Geuzendag 2019 en 2021 is de Stichting Iedereen Een Maaltijd (IEM). Deze Stichting is ontstaan uit noodzaak en ervaring. Geconfronteerd worden met mensen die tussen de wal en het schip belanden en daardoor zonder eten komen te zitten. Letterlijk! Voor veel mensen een concept wat ondenkbaar is maar voor een groeiend aantal gezinnen de harde werkelijkheid. De Stichting helpt deze mensen met een gezonde maaltijd. Want slapen met een lege maag en niet weten hoe je jouw gezin moet voorzien van een warme maaltijd is vreselijk.

 

Pasta Party

Op zaterdag 25 september 2021 tussen 17.30 – 21.00 uur wordt er in de aanloop naar de Geuzenloop Zoetermeer een heuse Pasta Party georganiseerd. Door Trattoria Di Niente (op plein vóór CLASS by Jofel) wordt er tegen een geringe vergoeding een heerlijk pasta buffet aangeboden. Deelnemers betalen op vertoon van het startbewijs € 7,50, terwijl niet-deelnemers € 10,- betalen. De prijzen zijn excl. drank. Voor deelname: stuur een mailtje klik hier. Mis het niet en eet mee!


Locatie overzicht
De locaties van CLASS by Jofel, het CKC-gebouw, de startvakken e.d. zijn aangegeven op onderstaande kaarten:

Situatie Dorpsstraat voor Site
Kaart hier downloaden

startcck-2
Kaart hier downloaden

Team-Arrangement (meet/run/drink and enjoy)

Het Team-Arrangement: leuker en gezelliger kan het niet worden! Het Team-Arrangement is er voor iedereen: bedrijven, verenigingen, families, sponsors, enzovoort die collectief inschrijven (zie pagina inschrijven).
Het Team-Arrangement wordt georganiseerd in CLASS by Jofel en houdt in:
– verzamelen/ontmoeten;
– kleedruimte/tassendepot in boven ruimte horecagelegenheid (ter hoogte van start/finish);
– 4 consumpties (koffie, thee, limonade, bier en wijn);
– na afloop: bittergarnituur, etc.;
– gezelligheid, muziek en meer!
Het Team-Arrangement kost slecht € 12,50 p.p. en wordt gehouden op 26 september 2021. van 11.15 uur tot 17.00 uur. Mis dit unieke arrangement niet en geef je team op vóór 24 september 2021, klik hier.

MotorBegeleidingsTeam (MBT)

motorDe organisatie is er alles aan gelegen om de lopers veilig aan de finish te krijgen. Naast de vele Verkeersregelaars en vrijwilligers, zal ook dit jaar het MBT de lopers begeleiden.


Deelname

Deelname aan de Geuzenloop Zoetermeer is op eigen risico.
De organisatie van de Geuzenloop Zoetermeer, haar sponsors, de Gemeente en Staatsbosbeheer aanvaarden t.o.v. de deelnemers geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden van de Geuzenloop en/of Road Runners Zoetermeer zonder daarvoor een vergoeding te claimen.

De organisatie accepteert geen verantwoording wanneer het evenement door overmacht afgelast of verplaatst moet worden.

EHBO

Tijdens de Geuzenloop Zoetermeer is deskundig personeel van BHVO op veel locaties van het parkoers aanwezig om bij
calamiteiten Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO) toe te passen. BHVO is specialist in AED-reanimatietrainingen, bedrijfshulpverleningstrainingen en EHBO bij evenementen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van:

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Geuzenloop Zoetermeer will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.