Welkom

Logo Geuzenloop en Wandelen

Road Runners Zoetermeer organiseert op zondag 29 september 2024 voor de 20e keer de Geuzenloop Zoetermeer. De start is op de Pilatusdam, de finish is bijna 200 meter verderop in de Dorpsstraat ter hoogte van Jofel eten & drinken. 

Het historische centrum van Zoetermeer vormt dé ultieme plek voor de start en finish van de Geuzenloop Zoetermeer. De parcoursen van de 5, 10 en 21,1 kilometer gaan dwars door “Oud Soetermeer” en “Nieuw Zoetermeer”, met hierin opgenomen het voormalige Floriadeterrein en het Balijbos. Voor kinderen t/m 13 jaar zijn er twee Geusjeslopen. Voor alle afstanden zijn er maximale aantallen startbewijzen beschikbaar: vol = vol! 

AFSTANDEN

12.30 uur

21,1 kilometer van Just Notarissen

12.40 uur

10 kilometer van Van As I Oviron makelaars & taxateurs

12.52 uur

5 kilometer van Kneppers Autobedrijf

11:10 uur

De mijl van SMC Rijnland fysiotherapeuten
(t/m 14 jaar, zie info bij Geuzenmijl)

11:35 uur

De halve mijl van ERA Contour
(t/m 9 jaar, zie info bij Geusjesloop) 

Logo van Era Contour

DEELNAME

Deelname aan de Geuzenloop Zoetermeer is op eigen risico. De organisatie van de Geuzenloop Zoetermeer, haar sponsors, de Gemeente en Staatsbosbeheer aanvaarden t.o.v. de deelnemers geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden van de Geuzenloop en/of Road Runners Zoetermeer zonder daarvoor een vergoeding te claimen. De organisatie accepteert geen verantwoording wanneer het evenement door overmacht afgelast of verplaatst moet worden.

Zoetermeerpas

De Zoetermeerpas kan gebruikt worden voor de Geuzenloop en het Geuzenwandelen. Zie de inschrijfpagina voor meer informatie.