SMA Midden Holland: voor 3 jaar Sport Medische partner van de Geuzenloop Zoetermeer

Deze week hebben de organisatoren van de Geuzenloop Zoetermeer en sportarts Marc Alsemgeest van SMA Midden Holland een sponsorovereenkomst getekend voor 3 jaar. De organisatie van Geuzenloop Zoetermeer is verheugd om een nieuwe sponsor aan zich te kunnen binden. De jarenlange ervaring van sportarts Marc Alsemgeest van SMA Midden Holland is een welkome aanvulling voor het evenement.
SMA Midden Holland zal meer mensen in de regio van Zoetermeer kunnen bedienen door een hogere naamsbekendheid in Zoetermeer e.o. Bovendien biedt SMA Midden Holland voordelen voor de deelnemers aan de traditionele loop over meerdere afstanden, die jaarlijks op Geuzendag (laatste zondag in september) wordt georganiseerd. Zo zullen alle deelnemers een preventief sportmedisch onderzoek kunnen ondergaan tegen een gereduceerd tarief.
Wilt u zich aanmelden om een afspraak te maken voor een sportmedisch onderzoek met korting, klik hier. Als u uw gegevens invult, neemt Marc Alsemgeest zo spoedig mogelijk contact met u op om datum en tijd af te spreken. Voor de kleinsten (Geusjesloop, hele en halve mijl) wordt een Basisplus Sportmedisch onderzoek geadviseerd. Voor de 21,1 km. 10 km. en 5 km. lopers boven de 35 jaar zou het Groot Sportmedisch onderzoek het meest geschikt zijn. Het verschil in inhoud kunt u lezen in de toelichting op website van SMA Midden Holland. Wilt u liever direct telefonisch een afspraak maken, dat kan: bel 0182-711415 om uw afspraak vast te leggen. Geef hierbij wel aan dat het gaat om een sportmedisch onderzoek in het kader van deelname aan de Geuzenloop Zoetermeer. Inschrijven voor een onderzoek kan na inschrijving voor de Geuzenloop Zoetermeer (opening 1 mei).
Voor alle informatie over SMA Midden Holland, klik hier