Trattoria Di Niente organiseert ook in 2020 de jaarlijkse Pasta Party

Trattoria Di Niente organiseert ook in 2020 de jaarlijkse Pasta Party van de Geuzenloop Zoetermeer. Wij zijn daar erg blij mee. Vorig jaar verzorgde het toprestaurant de Pasta Party voor de eerste keer en dat was een succes! De pasta die werd voorgeschoteld was erg lekker en gezond. Sinds 1 juni 2016 is Di Niente geopend en is gevestigd in de Dorpsstraat 112a te Zoetermeer. Na een periode van intensieve voorbereiding heeft eigenaar Rainier invulling gegeven aan zijn plan. Geïnspireerd door de mooie producten die Italië te bieden heeft, heeft hij zich verdiept in dit assortiment. Het gevoel dat Italië geeft, heeft bij veel mensen een positieve aantrekkingskracht. Dit gevoel wil Rainier in zijn eigen restaurant-winkel graag overbrengen aan anderen. Een prachtig land vol met hoge kwaliteitsproducten en gerechten. De puurheid komt in alles terug.

Kortom, kom op 26 september 2020 tussen 17.30 – 21.00 uur naar de Dorpsstraat 112a en eet mee.