Oviron makelaars & taxateurs en SMC Rijnland fysiotherapeuten: hoofdsponsors Geuzenloop Zoetermeer

Oviron makelaars & taxateurs is voor de komende 2 jaren hoofdsponsor van de Geuzenloop Zoetermeer op de 10 kilometer. Voorheen was “het” makelaarskantoor van Zoetermeer jarenlang hoofdsponsor van de hele mijl (Geusjesloop). Bedankt Yvo en Ronald voor het vertrouwen en verdere samenwerking. Veel plezier in de komende jaren.

Nieuwkomer als hoofdsponsor (hele mijl, Geusjesloop) is SMC Rijnland fysiotherapeuten. De praktijk met, inmiddels 2 vestigingen in Zoetermeer, timmert stevig aan de weg. Onder de slogan “ontdek onze individuele  begeleiding” heeft de praktijk inmiddels vele Zoetermeerders geholpen op weg naar een gezonde toekomst.
SMC Rijnland fysiotherapeuten zal voor- tijdens en na het evenement aanwezig zijn om lopers te masseren en te voorzien van deskundig advies. Bedankt voor de steun!