Geuzenmijl

Informatie

Ook in 2024 kunnen kinderen t/m 14 jaar weer meedoen met de Geuzenmijl. Er zijn twee onderdelen: de halve mijl en de hele mijl. 

11.10 uur

de hele mijl (1.600 meter) van SMC Rijnland fysiotherapeuten
voor kinderen t/m 14 jaar (op 29-09)    

11.35 uur

de halve mijl (800 meter) van ERA contour voor kinderen t/m 9 jaar (op 29-09) 

Logo van Era Contour

Het is wel zo spannend en eerlijk tegelijk als je met kinderen loopt met (bijna) dezelfde leeftijd. Te meer als je bedenkt dat de drie snelste meisjes en jongens van beide Geuzenmijl afstanden een prijs krijgen. Alle kinderen krijgen een mooie herinnering en drinken. Kom lekker hardlopen tijdens de Geuzenmijl en neem je ouders, vrienden en vriendinnen mee. Wellicht dat zij ook zin hebben om mee te doen, maar dan met de 5, 10 en 21 kilometer van de Geuzenloop Zoetermeer. Voor beide parkoersen van de Geuzenmijl, zie de kaarten hier onder

Meelopen ouders/begeleiders bij de halve mijl

Een kind dat meeloopt met de halve mijl mag één ouder of begeleider laten meelopen op het parkoers. Deze ouder/begeleider moet daarvoor zichtbaar een startbewijs zonder nummer dragen. Dit startbewijs krijgt u bij het ophalen van het inschrijfnummer van uw kind. Begeleiders zonder startbewijs mogen niet het parkoers op! Voor de hele mijl van SMC Rijnland fysiotherapeuten geldt dat er geen begeleiders mee mogen lopen.

WARMING-UP

De kinderen worden voorafgaande aan hun wedstrijd opgewarmd door ervaren instructrices van SMC Rijnland fysiotherapeuten. Lees alles daarover op de pagina Geuzenentertainment.

PRIJZEN EN PRIJSUITREIKING

Ieder kind wil op 29 september 2024 graag op het podium staan! Helaas is dat maar voor een paar kinderen weggelegd. De eerste drie jongens en meisjes van beide afstanden krijgen een waardebon van respectievelijk € 25,-, € 20,- en € 15,-. De plaatsen 1, 2 en 3 worden bepaald door lopers/loopsters die in die volgorde over de finish komen (bruto tijd).

DEELNAME

Deelname aan de Geuzenmijl is voor eigen risico.
De organisatie, haar sponsors, en de Gemeente aanvaarden t.o.v. de deelnemers geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden van de Geuzenloop Zoetermeer en/of van Road Runners Zoetermeer zonder daarvoor een vergoeding te claimen.

De organisatie accepteert geen verantwoording wanneer het evenement door overmacht afgelast of verplaatst moet worden.

INFORMATIE

Voor meer informatie en/of vragen over de Geuzenmijl: klik hier