Geen categorie

Laatste informatie 19e Geuzenloop Zoetermeer

Volgende week is het zover! De 19e Geuzenloop Zoetermeer. In dit nieuwsbericht lees je alle informatie ter voorbereiding op de grote dag.

Na-inschrijving
Je kunt nog startnummers kopen tijdens de na-inschrijving. Deze startnummers kunnen worden afgehaald op de onderstaande tijden en locaties. Houd onze sociale media en nieuwsberichten op de website in de gaten voor de laatste updates met betrekking tot beschikbare startnummers.

Tijdens de na-inschrijving kan er met PIN betaald worden. Als dat niet mogelijk is, neem dan gepast geld mee.

Ophalen startnummers
Gedurende het Geuzenloop Zoetermeer weekend kunnen startnummers voor alle afstanden op twee dagen worden opgehaald. Neem bij het afhalen van je startnummer het (digitale) inschrijfbewijs mee. Geen startnummer ontvangen per e-mail? Stuur een e-mail naar info@geuzenloopzoetermeer.nl

Zaterdag 23 september 2023
17.30 – 20.00 uur bij Jofel eten & drinken, Dorpsstraat 114 te Zoetermeer.

Zondag 24 september 2023
09.45 – 12.15 uur* in het CKC-gebouw, Leidsewallen 80 te Zoetermeer.

*Voor de Geusjeslopen (halve mijl en mijl) kunnen startnummers worden afgehaald tot 11:15 uur.

Kleedkamer en tasafgifte
In het CKC-gebouw kunnen tassen e.d. voor eigen risico worden afgegeven. Er is een kleedruimte (gemengd m/v) beschikbaar, maar er zijn geen douches. Het CKC-gebouw sluit om 15:30 uur, dus graag voor die tijd je spullen weer ophalen.

Parkeren en bereikbaarheid
Op 24 september 2023 zal het rond de Dorpsstraat en het CKC-gebouw druk worden met deelnemers die deelnemen aan de activiteiten van de Geuzendag Zoetermeer, bezoekers en overige verkeersdeelnemers. Kom daarom lopend, met de fiets, brommer of met het openbaar vervoer. Alle informatie over parkeren en bereikbaarheid vind je op de pagina verkeer en maatregelen.

Uitlopen en afterparty op woensdag 27 september
Op woensdag 27 september – drie dagen na de Geuzenloop Zoetermeer – organiseert Road Runners Zoetermeer een uitloopevent om 20:00 uur bij het clubhuis aan Het Lange Land 14. Op deze avond kun je aansluiten bij een groep op jouw niveau om een rondje mee te trainen met de ervaren trainers van Road Runners Zoetermeer. Na afloop is er gelegenheid om in het clubhuis te genieten van een hapje en een drankje. Iedereen is welkom op deze avond en meetrainen en toegang tot de afterparty is gratis.

Updates Geuzenloop Zoetermeer
Mochten er aanvullende maatregelen of updates nodig zijn, dan worden deze als eerste gecommuniceerd via een nieuwsbericht op deze pagina. Houd de nieuwsberichten en onze social media kanalen komende week in de gaten.