Welkom

op de site van Geuzenfietstocht

Kunt u fietsen? Fiets dan gezellig mee tijdens de Geuzendag 2018,
een echte sportieve familiedag.

Voor de 6e keer organiseert Toervereniging Zoetermeer’77 op deze dag recreatieve fietsroutes die in het teken staan van het historische perspectief.

Deze Geuzenfietstochten zullen zoveel mogelijk over wegen gaan in het gebied van de opmars van de geuzen van Zoetermeer naar Leiden.

Ieder kan in eigen tempo genieten van de mooie omgeving en het maakt niet uit op welk soort fiets u rijdt. De afstanden zijn voor elke fietser.
Tevens steunt u met uw deelname het Goede Doel.

Fietsroutes
.

De kortste routes 25/34 km voeren u door de mooie omgeving van Zoetermeer richting Leiden en hierbij doen we natuurlijk ook de alom bekende geitenboerderij Het Geertje aan, een heerlijk rustpunt voor het hele gezin.

De 50 km route voert u door het gebied ten zuidoosten van Zoetermeer dat destijds onder water is gezet teneinde met platbodems richting Leiden te kunnen varen.

De langste route -75 km- is een combinatie van de zuidelijke en noordelijke routes en tevens bedoeld voor mensen die eens wat meer kilometers willen maken in een gebied met meer historie dan je er op het eerste gezicht vanaf ziet.

 

 

 

 

Inschrijving

Op verzoek zijn er dit jaar twee inschrijvingslocaties:
Clubhuis Toervereniging Zoetermeer’77, Buytenparklaan 9b en vóór
Bakker Jongerius aan de Dorpsstraat

U kunt inschrijven tussen 10.00-12.00 uur. Sluiting is om 16.00 uur.

De inschrijvingskosten bedragen resp. € 3,00 (Jongeren) en € 5,00 (volwassenen) waarvan 75% van de opbrengst ten goede komt aan het goede doel.

Tot ziens op zondag 30 september 2018.

Contact: info@tvzoetermeer77.nl | www.tvzoetermeer77.nl

Deelname
Deelname aan de Geuzenfietstocht is op eigen risico.
De organisatie van de Geuzenfietstocht, haar sponsors, de Gemeente en Staatsbosbeheer aanvaarden t.o.v. de deelnemers geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden van de Geuzenfietstocht en/of Toervereniging Zoetermeer’77 zonder daarvoor een vergoeding te claimen.
Privacy reglement (AVG)

Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden van Toervereniging Zoetermeer’77 zonder daarvoor een vergoeding te claimen. Indien u hier tegen bezwaar heeft, kunt u dit kenbaar te maken via een e-mail naar ledenadministratie@tvzoetermeer77.nl
Persoonsgegevens van de deelnemers worden opgenomen in het adressenbestand van Toervereniging Zoetermeer’77 en worden niet afgestaan aan derden.
De organisatie gaat er van uit dat u/jij bij inschrijving akkoord gaat met het privacy reglement en verwerkingsregister.

Het goede doel 2018


Stichting Happy Days organiseert elk jaar een vakantieweek voor 60 Zoetermeerse kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar.
Het zijn kinderen die een moeilijke periode in hun leven mee maken of hebben meegemaakt.
Elk kind zou onbezorgd moeten kunnen opgroeien.
Helaas is dit niet voor ieder kind mogelijk en dus verdienen de kinderen het om een keer in het zonnetje gezet te worden. Het is een week vol plezier, nieuwe vrienden, lekker eten en leuke activiteiten.Deze week wordt kosteloos aan de ouders en de kinderen aangeboden en wordt mogelijk gemaakt door sponsors.
Klik hier voor meer informatie over Stichting Happy Days