Wil je graag starten met wandelen, maar weet je nog niet zo goed hoe je moet beginnen?

Misschien heb je al een paar keer gedacht je aan te melden voor een van de Geuzenwandeltochten op zondag 25 september, maar vraag je je af of je wel goed genoeg voorbereid bent ….. Voor mensen die nog niet zo vaak langere afstanden gelopen hebben, is de (familie)tocht van 6 km een mooie aftrap!

Maar wil je nu meer? Road Runners Zoetermeer organiseert vanaf zaterdag 17 september 2022 een kennismakingscursus wandelen. Een uitgelezen kans om niet alleen te ontdekken hoe leuk wandelen is en hoe het je conditie verbetert, maar ook om te ervaren hoe mooi de buitengebieden van Zoetermeer wel niet zijn.

Kijk even op www.roadrunnerszoetermeer.nl voor meer informatie en inschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *