Welkom bij de Instawalk

Nieuw: Instawalk

Een nieuw onderdeel van de Geuzendag dit jaar is de Instawalk. We organiseren de eerste Instawalk van Zoetermeer in samenwerking met 3 Zoetermeerse professionele fotografen: Jeroen Derwort, Jessica Groenewegen en Leander Bohms.

Wat is een Instawalk?

Een Instawalk is een inspirerende wandeling voor mensen met een passie voor fotografie en Instagram. Je hoeft geen geoefende wandelaar te zijn of verstand te hebben van fotografie. Je hebt ook geen professionele camera nodig. Met je smartphone kun je ook mooie foto’s maken.

Je loopt een wandelroute langs bijzondere plekken van Zoetermeer. Een aantal belangrijke plekken op de route hebben te maken van de Slag van Zoetermeer zoals bijvoorbeeld de Broekweg en Voorweg. Zo willen we de historie van Zoetermeer laten zien zoals bij meer onderdelen van de Geuzendag.

Programma Instawalk Zoetermeer

Momenteel wordt er invulling gegeven aan het programma. Naar verwachting is het programma in de maand juli bekend.

Fotowedstrijd 

Aan de Instawalk is een fotowedstrijd gekoppeld. Deelnemers die foto’s van de Instawalk op hun openbare Instagram profiel delen en taggen met bepaalde haghtags maken kans op prijzen. Door de jury wordt na afloop van de instawalk de beste foto’s uitgezocht. De mooiste foto wint een prijs. Meer informatie volgt nog over de fotowedstrijd.

Aanmelden en de kosten

Wil je deelnemen aan de eerste Instawalk van Zoetermeer? Volgende maand starten we de online inschrijving. De Instawalk is gratis zodat iedereen mee kan doen. Een gift naar draagkracht voor het goede doel van de Geuzendag is van harte welkom. Richtbedrag is 5 euro (contant meenemen).

Het goede doel 2018
Stichting Happy Days organiseert elk jaar een vakantieweek
voor 60 Zoetermeerse kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar.
Het zijn kinderen die een moeilijke periode in hun leven mee maken
of hebben meegemaakt.
Elk kind zou onbezorgd moeten kunnen opgroeien.
Helaas is dit niet voor ieder kind mogelijk en dus verdienen de kinderen het om een keer in het zonnetje gezet te worden. Het is een week vol plezier, nieuwe vrienden, lekker eten en leuke activiteiten.
Deze week wordt kosteloos aan de ouders en de kinderen aangeboden
en wordt mogelijk gemaakt door sponsors.
Klik hier voor meer informatie over Stichting Happy Days