Welkom

op de pagina van Instawalk Geuzendag Zoetermeer

Nieuw: Instawalk

Een nieuw onderdeel van de Geuzendag dit jaar is de Instawalk. We organiseren de eerste Instawalk van Zoetermeer in samenwerking met 3 Zoetermeerse professionele fotografen: Jeroen Derwort, Jessica Groenewegen en Leander Bohms.

Wat is een Instawalk?

Een Instawalk is een inspirerende wandeling voor mensen met een passie voor fotografie en Instagram. Je hoeft geen geoefende wandelaar te zijn of verstand te hebben van fotografie. Je hebt ook geen professionele camera nodig. Met je smartphone kun je ook mooie foto’s maken.

Je loopt een wandelroute langs bijzondere plekken van Zoetermeer. Een aantal belangrijke plekken op de route hebben te maken van de Slag van Zoetermeer zoals de Voorweg. Zo willen we de historie van Zoetermeer laten zien zoals bij meer onderdelen van de Geuzendag.

Programma Instawalk Zoetermeer

De verzameltijd is 11:30 uur tot 12:00 uur. De starttijd is 12:00 uur.
De verzamel- en startlocatie is CKC Zoetermeer op Leidsewallen 80, 2722 PC Zoetermeer.

De route is circa 6 kilometer en is binnen 3 uur te lopen inclusief de pauzes om foto’s te nemen.
De finishlocatie is in de Dorpsstraat bij Class of Jofel waar het Geuzenentertainment is. Deze locatie is op korte loopafstand van de startlocatie.

Fotowedstrijd 

Aan de Instawalk is een fotowedstrijd gekoppeld. Deelnemers die foto’s van de Instawalk op hun openbare Instagram profiel delen en taggen met bepaalde haghtags maken kans op prijzen. Door de jury worden na afloop van de instawalk de beste foto’s uitgezocht. De mooiste foto wint een prijs. Meer informatie over de fotowedstrijd volgt per e-mail als je bent aangemeld.

Aanmelden en de kosten

Wil je deelnemen aan de eerste Instawalk van Zoetermeer? Op 1 september starten is de online inschrijving gestart. Er kunnen 50 personen deelnemen. Vol = Vol.

Aanmelden kan door je voornaam, achternaam, woonplaats, e-mailadres en gebruikersnaam op Instragram te mailen naar klik hier.  Je ontvangt een bevestigingsmail van de organisatie wanneer je op de deelnemerslijst bent gezet.

De Instawalk is gratis zodat iedereen mee kan doen. Een gift naar draagkracht voor het goede doel van de Geuzendag is van harte welkom. Richtbedrag is 5 euro (contant meenemen).

Goede doel 2019
Wordt medio maart 2019 bekend gemaakt.