Welkom

WELKOM OP DE PAGINA VAN INSTAWALK GEUZENDAG ZOETERMEER

De Instawalk Geuzendag Zoetermeer 2021 was wederom een succes. Tijdens een heerlijke wandeling werden schitterende foto’s gemaakt.  Zie Instagram Instawalk Geuzendag Zoetermeer en het nieuwsbericht onderaan deze pagina. De volgende Instawalk Geuzendag is gepland op zondag 25 september 2022. 

 

WAT IS EEN INSTAWALK

Een Instawalk is een inspirerende wandeling voor mensen met een passie voor fotografie en Instagram. Je hoeft geen geoefende wandelaar te zijn of verstand te hebben van fotografie. Je hebt ook geen professionele camera nodig. Met je smartphone kun je ook mooie foto’s maken.

Je loopt een wandelroute langs bijzondere plekken van Zoetermeer. Zo willen we de historie van oud- en het ontstaan van nieuw Zoetermeer laten zien zoals bij meer onderdelen van de Geuzendag. Dit jaar is er een nieuwe wandelroute.

PROGRAMMA 

De verzameltijd is tussen 10:45 uur en 11:00 uur. De starttijd is 11:15 uur.
De verzamel- en start locatie is vóór het CKC- gebouw (linkerzijde hoofdingang), Leidsewallen 80 te Zoetermeer.

De route is circa 5 kilometer en is binnen 3 uur te lopen inclusief de pauzes om foto’s te nemen.

FOTOWEDSTRIJD 

Aan de Instawalk is een fotowedstrijd gekoppeld. Deelnemers die foto’s van de instawalk op hun openbare Instagram-profiel delen en taggen met bepaalde hashtags maken kans op prijzen.

Door de jury worden na afloop van de Instawalk de beste foto’s uitgezocht. De mooiste foto wint een prijs. Meer informatie over de fotowedstrijd volgt per e-mail als je bent aangemeld.

AANMELDEN EN KOSTEN

Wil je deelnemen aan de 4e editie van de Instawalk van Zoetermeer? Op 1 augustus 2022 start de online inschrijving. Er kunnen 50 personen deelnemen. Vol = Vol.

Online inschrijven kan vanaf 1 augustus (t/m 24 september) door je voornaam, achternaam, woonplaats, e-mailadres, mobiel telefoonnummer en gebruikersnaam op Instagram te mailen naar klik hier. Je ontvangt een bevestigingsmail van de organisatie wanneer je op de deelnemerslijst bent gezet. 

Deelname aan de instawalk bedraagt € 3,00 p.p. bij online inschrijving (betaling vooraf). De instructie hiervoor zal per e-mail worden toegezonden. Inschrijven op 26 september bedraagt € 5,00 (contant betalen).

Het grootste gedeelte van het deelnamegeld gaat naar het goede doel van de Geuzendag Zoetermeer 2022: Het goede doel voor 2022 is nog niet bekend.

 

 

VERLAAN MAKELAARDIJ HOOFDSPONSOR

De Instawalk Geuzendag Zoetermeer wordt ook deze editie mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Verlaan Makelaardij, Vlamingstraat 5 te Zoetermeer. De route van de Instawalk loopt door de Vlamingstraat, waarbij een extra wedstrijdelement is toegevoegd. Verdere informatie lees je in de routebeschrijving op de dag zelf.

 

 

DEELNAME

Deelname aan de Instawalk Geuzendag Zoetermeer is op eigen risico.
De organisatie, haar sponsors, de Gemeente en Staatsbosbeheer aanvaarden t.o.v. de deelnemers geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden van de Instawalk Geuzendag Zoetermeer en/of Road Runners Zoetermeer, zonder daarvoor een vergoeding te claimen.

De organisatie accepteert geen verantwoording wanneer het evenement door overmacht afgelast of verplaatst moet worden.