Welkom

WELKOM OP DE PAGINA VAN INSTAWALK GEUZENDAG ZOETERMEER

Tijdens de Geuzendag 2018 werd er voor de eerste keer een instawalk in Zoetermeer gehouden. Dat was een succes en ook in 2019 was er weer een fotowandeling. Daarom staat de instawalk weer op het programma van de Geuzendag 2021. We organiseren dit sportieve wandel/fotografeer onderdeel in samenwerking met professionele fotografen. 

WAT IS EEN INSTAWALK

Een instawalk is een inspirerende wandeling voor mensen met een passie voor fotografie en Instagram. Je hoeft geen geoefende wandelaar te zijn of verstand te hebben van fotografie. Je hebt ook geen professionele camera nodig. Met je smartphone kun je ook mooie foto’s maken.

Je loopt een wandelroute langs bijzondere plekken van Zoetermeer. Zo willen we de historie van oud- en het ontstaan van nieuw Zoetermeer laten zien zoals bij meer onderdelen van de Geuzendag. Dit jaar is er een nieuwe wandelroute.

PROGRAMMA 

Instawalk Geuzendag ZoetermeerDe verzameltijd is 11:30 uur tot 12:00 uur. De starttijd is 12:00 uur.
De verzamel- en start locatie wordt te zijner tijd bekend gemaakt.

De route is circa 6 kilometer en is binnen 3 uur te lopen inclusief de pauzes om foto’s te nemen.

FOTOWEDSTRIJD 

Aan de instawalk is een fotowedstrijd gekoppeld. Deelnemers die foto’s van de instawalk op hun openbare Instagram-profiel delen en taggen met bepaalde hashtags maken kans op prijzen.

Door de jury worden na afloop van de instawalk de beste foto’s uitgezocht. De mooiste foto wint een prijs. Meer informatie over de fotowedstrijd volgt per e-mail als je bent aangemeld.

AANMELDEN EN KOSTEN

Wil je deelnemen aan de 3e editie van de instawalk van Zoetermeer? Op 1 september 2021 start de online inschrijving. Er kunnen 50 personen deelnemen. Vol = Vol.

Aanmelden kan in september 2021 door je voornaam, achternaam, woonplaats, e-mailadres en gebruikersnaam op Instagram te mailen naar klik hier. Je ontvangt een bevestigingsmail van de organisatie wanneer je op de deelnemerslijst bent gezet.

Kosten voor deelname aan de instawalk zijn € 2,50 per persoon. Gepast geld meenemen s.v.p.
Het grootste gedeelte van het deelnamegeld gaat naar het goede doel van de Geuzendag 2021: Stichting Iedereen een Maaltijd.