Welkom

Instawalk Geuzendag Zoetermeer

Vanwege het Coronavirus en de RIVM-maatregelen heeft de organisatie besloten om de Geuzendag Zoetermeer op 27 september a.s. niet door te laten gaan!

In 2018 werd tijdens de Geuzendag voor de eerste keer een instawalk in Zoetermeer gehouden. Dat was een succes en ook vorig jaar hadden we een fotowandeling. Daarom staat de instawalk weer op het programma van Geuzendag 2020. We organiseren dit sportieve wandel/fotografeer onderdeel in samenwerking met Zoetermeerse professionele fotografen. 

Wat is een Instawalk?

Een instawalk is een inspirerende wandeling voor mensen met een passie voor fotografie en Instagram. Je hoeft geen geoefende wandelaar te zijn of verstand te hebben van fotografie. Je hebt ook geen professionele camera nodig. Met je smartphone kun je ook mooie foto’s maken.

Je loopt een wandelroute langs bijzondere plekken van Zoetermeer. Zo willen we de historie van Zoetermeer laten zien zoals bij meer onderdelen van de Geuzendag. Dit jaar is er een nieuwe wandelroute.

Programma Instawalk Geuzendag Zoetermeer

Instawalk Geuzendag ZoetermeerDe verzameltijd is 11:30 uur tot 12:00 uur. De starttijd is 12:00 uur.
De verzamel- en startlocatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

De route is circa 6 kilometer en is binnen 3 uur te lopen inclusief de pauzes om foto’s te nemen.

 

Fotowedstrijd 

Aan de instawalk is een fotowedstrijd gekoppeld. Deelnemers die foto’s van de instawalk op hun openbare Instagram-profiel delen en taggen met bepaalde haghtags maken kans op prijzen.

Door de jury worden na afloop van de instawalk de beste foto’s uitgezocht. De mooiste foto wint een prijs. Meer informatie over de fotowedstrijd volgt per e-mail als je bent aangemeld.

Aanmelden en de kosten

Wil je deelnemen aan de 2e editie van de instawalk van Zoetermeer? Op 1 september start de online inschrijving. Er kunnen 50 personen deelnemen. Vol = Vol.

Aanmelden kan in september 2020 door je voornaam, achternaam, woonplaats, e-mailadres en gebruikersnaam op Instragram te mailen naar klik hier. Je ontvangt een bevestigingsmail van de organisatie wanneer je op de deelnemerslijst bent gezet.

Kosten voor deelname aan de instawalk zijn 2 euro per persoon. Gepast geld meenemen s.v.p.
Het deelnamegeld gaat naar het goede doel van de Geuzendag 2020: Stichting Iedereen een Maaltijd.