Welkom

op de pagina van Instawalk Geuzendag Zoetermeer

Instawalk

Vorig jaar werd tijdens de Geuzendag voor de eerste keer een instawalk in Zoetermeer gehouden. Dat was een succes. Daarom staat de instawalk weer op het programma van Geuzendag 2019. We organiseren dit sportieve wandel/fotografeer onderdeel in samenwerking met twee Zoetermeerse professionele fotografen: Jeroen Derwort en Leander Bohms.

Wat is een Instawalk?

Een instawalk is een inspirerende wandeling voor mensen met een passie voor fotografie en Instagram. Je hoeft geen geoefende wandelaar te zijn of verstand te hebben van fotografie. Je hebt ook geen professionele camera nodig. Met je smartphone kun je ook mooie foto’s maken.

Je loopt een wandelroute langs bijzondere plekken van Zoetermeer. Zo willen we de historie van Zoetermeer laten zien zoals bij meer onderdelen van de Geuzendag. 

Programma Instawalk Zoetermeer

De verzameltijd is 11:30 uur tot 12:00 uur. De starttijd is 12:00 uur.
De verzamel- en startlocatie is CKC Zoetermeer op Leidsewallen 80, 2722 PC Zoetermeer.

De route is circa 6 kilometer en is binnen 3 uur te lopen inclusief de pauzes om foto’s te nemen.
De finishlocatie is in de Dorpsstraat bij Class of Jofel waar het Geuzenentertainment is. Deze locatie is op korte loopafstand van de startlocatie.

Fotowedstrijd 

Aan de instawalk is een fotowedstrijd gekoppeld. Deelnemers die foto’s van de instawalk op hun openbare Instagram-profiel delen en taggen met bepaalde haghtags maken kans op prijzen. Door de jury worden na afloop van de instawalk de beste foto’s uitgezocht. De mooiste foto wint een prijs. Meer informatie over de fotowedstrijd volgt per e-mail als je bent aangemeld.

Extra foto-opdracht bij Verlaan Makelaardij

Verlaan Makelaardij sponsort dit jaar de GeuzenInstawalk. Zonder sponsoren is een groots sportevenement als de Geuzendag Zoetermeer niet mogelijk. Verlaan Makelaardij heeft een leuke foto-opdracht bedacht waar een extra prijs aan hangt. Een extra reden om mee te doen aan deze gezellige fotowandeling.

Aanmelden en de kosten

Wil je deelnemen aan de 2e editie van de instawalk van Zoetermeer? Op 1 september start de online inschrijving. Er kunnen 50 personen deelnemen. Vol = Vol.

Aanmelden kan in september 2019 door je voornaam, achternaam, woonplaats, e-mailadres en gebruikersnaam op Instragram te mailen naar klik hier. Je ontvangt een bevestigingsmail van de organisatie wanneer je op de deelnemerslijst bent gezet.

Kosten voor deelname aan de instawalk zijn 2 euro per persoon. Gepast geld meenemen s.v.p.
Het deelnamegeld gaat naar het goede doel van de Geuzendag 2019: Stichting Iedereen een Maaltijd.