Verlaan Makelaardij ook dit jaar hoofdsponsor

Verlaan Makelaardij hoofdsponsor

De organisatie is trots om te melden dat Verlaan Makelaardij ook deze editie de hoofdsponsor is van de Instawalk Geuzendag Zoetermeer.

Verlaan Makelaardij is jouw makelaar in Zoetermeer. Persoonlijke benadering, gedrevenheid en professionaliteit is waar Ruud en Lisette Verlaan voor staan. Beiden zijn heel sportief én dragen activiteiten en diverse sportverenigingen in en rond Zoetermeer een warm hart toe. Het – opnieuw – sponsoren van de Instawalk tijdens de Geuzendag Zoetermeer in 2021 sluit hier mooi op aan. Wandelen langs de mooiste hotspots van de stad, gecombineerd met oog voor detail. Twee jaar geleden viel de Instawalk letterlijk in het water, dit jaar een hernieuwde kans!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.