Inschrijving flitsend van start

Met gepaste trots kunnen we vertellen dat de online inschrijving voor de 16e Geuzenloop Zoetermeer flitsend van start is gegaan. Traditioneel gaan beide afstanden van de Geusjesloop het hardst. De verwachting is dan ook dat deze snel “vol” zullen zijn. Kortom, wie zijn/haar kind nog wil inschrijven….wacht niet te lang…..!!

1 mei: start online voorinschrijving!

Nog anderhalve week en dan is het zover: de start van de online voorinschrijving voor de 16e editie van de Geuzenloop Zoetermeer.
Dit jaar kunnen 2.200 deelnemers worden ingeschreven. Op de website lees je hoeveel startbewijzen er per afstand verkrijgbaar zijn.
Kortom: schrijf je snel in en verzeker je van deelname aan het leukste en mooiste Zoetermeerse sportevenement.

De Hypotheker Zoetermeer de komende 2 jaren sponsor

De Hypotheker Zoetermeer is de komende 2 jaren (sub) sponsor van de Geuzenloop Zoetermeer.
Beide partijen zijn verheugd na ondertekening van het contract en kijken uit naar de komende samen-
samenwerking.
De Hypotheker Zoetermeer is van plan om met tenminste 20 lopers aan de start te staan op 30 september a.s.

Foto: Remy Veels (Bedrijfsleider De Hypotheker Zoetermeer) en René van der Spek (Organisator Geuzenloop Zoetermeer) kort na ondertekening van het contract.

Functionele gadget: BibBits, nooit meer lelijke haakjes in je mooie hardloopshirt!

Ook zo’n last van haakjes in je mooie hardloopshirts door gebruik van veiligheidsspelden bij bevestiging van startnummers? BibBits zijn dé oplossing om het startnummer snel, eenvoudig, stevig en zonder beschadiging op het shirt te bevestigen. De krachtige lichtgewicht magneten met afgeronde hoeken zorgen voor een prettig draagcomfort.

Speciaal ontworpen BibBits met het logo van de Geuzenloop Zoetermeer kan je tegelijk bij de voorinschrijving kopen voor de actieprijs van slechts € 8,50.

29 september 2019: gaat het dan toch echt gebeuren?

Vandaag zijn de voorzitter van Road Runners Zoetermeer en de de organisator van de Geuzenloop Zoetermeer en “op gesprek” geweest bij burgemeester Aptroot en wethouder mevr. Van Driel (o.a. sport). Er was één agendapunt: gaat het op 29 september 2019 dan toch echt gebeuren… ? We hebben al een 5, 10 en 21,1 km……komt er ook een echte hele marathon?  🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️

Geuzendag Zoetermeer nu ook op Instagram

Geuzendag Zoetermeer ook op Instagram 

Op de laatste zondag van september staan we stil bij de Slag bij Zoetermeer in 1574. Maar Anno 2018 kunnen we niet achter blijven qua communicatie. Met die reden is vandaag een account aangemaakt op het populairste social media van dit moment; Instagram. 

Op dit platform komen leuke foto’s en verhalen in het kader van de sportieve familiedag van Zoetermeer. 

Klik op deze link en volg ons

https://www.instagram.com/geuzendag_zoetermeer/

Geuzenloop Zoetermeer heeft trouwe (hoofd)sponsors


Voor het tweede achtereenvolgende jaar hebben we dezelfde hoofdsponsors. Daar zijn we enorm trots op. De meeste hoofdsponsors zijn zelfs al (veel) langer verbonden aan ons.
Zorg en Zekerheid en Kneppers Autobedrijf spannen de kroon, deze ondernemingen zijn
voor het vijfde achtereenvolgende jaar hoofdsponsor van dit leuke hardloopevent!

 

 

We zijn weer begonnen!


In de aanloop naar 30 september is de eerste vergadering van de organisatie al weer achter de rug. Een aantal nieuwtjes zijn er nu al te melden:
1. onze parcoursmanager Jos Spaanderman geeft zijn stokje in de organisatie over aan Arie Perfors en John Suijker
2. voor de 1/2 mijl van Praxis Zoetermeer en de hele mijl van Oviron makelaars & taxateurs kunnen per afstand 175 (i.p.v. 150) kids zich inschrijven.

Parkoerscoördinatoren in de schijnwerpers

Een evenement als dat van de Geuzenloop Zoetermeer valt en staat met de hulp van vrijwilligers. Al die vrijwilligers worden per gebied/taak aangestuurd door coördinatoren. Op de foto’s staan de mensen die dat gaan uitvoeren. Namens de lopers en organisatie hartelijk dank voor jullie inzet! De coördinatoren zijn herkenbaar in speciaal door Runnersworld Zoetermeer beschikbaar
gestelde jacks, waarvoor onze dank.