Geusjesloop

INFORMATIE

Ook in 2022 kunnen kinderen t/m 13 jaar weer meedoen met één van de twee Geusjeslopen:

11.20 uurde hele mijl (1.600 meter) van SMC Rijnland fysiotherapeuten
voor kinderen t/m 13 jaar (op 25-09)    
11.40 uurde halve mijl (800 meter) van Perfect verhuizingen B.V.
voor kinderen t/m 9 jaar (op 25-09) Ondanks eerdere berichtgeving kan er op 24 en 25 september wél worden ingeschreven voor beide Geusjeslopen!

Het is wel zo spannend en eerlijk tegelijk als je met kinderen loopt met (bijna) dezelfde leeftijd. Te meer als je bedenkt dat de drie snelste meisjes en jongens van beide Geusjeslopen een prijs krijgen. Alle kinderen krijgen een mooie herinnering en drinken. Kom lekker hardlopen tijdens de Geusjesloop en neem je ouders, vrienden en vriendinnen mee. Wellicht dat zij ook zin hebben om mee te doen, maar dan met de 5, 10 en 21 kilometer van de Geuzenloop Zoetermeer. Voor beide parkoersen van de Geusjesloop, zie de kaarten hier onder.


Meelopen ouders/begeleiders
Een kind dat meeloopt met de halve mijl van Perfect Verhuizingen B.V. mag één ouder of begeleider laten meelopen op het parkoers. Deze ouder/begeleider moet daarvoor zichtbaar een startbewijs zonder nummer dragen. Dit startbewijs krijgt u bij het ophalen van het inschrijfnummer van uw kind. Begeleiders zonder startbewijs mogen niet het parkoers op! Voor de hele mijl van SMC Rijnland fysiotherapeuten geldt dat er geen begeleiders mee mogen lopen.


WARMING-UP GEUSJES

De kinderen worden voorafgaande aan hun wedstrijd opgewarmd door ervaren instructrices van SMC Rijnland fysiotherapeuten. Lees alles daarover op de pagina Geuzenentertainment.

PRIJZEN EN PRIJSUITREIKING

Ieder kind wil op 25 september 2022 graag op het podium staan! Helaas is dat maar voor een paar kinderen weggelegd. De eerste drie jongens en meisjes van beide afstanden krijgen een waardebon van respectievelijk € 25,-, € 20,- en € 15,-. De plaatsen 1, 2 en 3 worden bepaald door lopers/loopsters die in die volgorde over de finish komen (bruto tijd).

 

 INSCHRIJVEN

De online inschrijving is van 1 mei t/m 21 september 2022 (23.00 uur)
Na-inschrijving en ophalen startnummers voorinschrijving:
24 september 2022 tussen 17.30 – 20.00 uur in de CLASS by Jofel,
Dorpsstraat 114 te Zoetermeer (*)
25 september 2022 tussen 09.45 – 11:15 uur in het CKC-gebouw,
Leidsewallen 80 te Zoetermeer

Ook dit jaar kunnen scholen leerlingen collectief inschrijven. Dit met korting op de reguliere prijs.
Wilt u meer weten of een school opgeven, neem dan contact op met Eugenie Hofwijks, coördinator inschrijving, klik hier.
Voor informatie over inschrijfkosten, prijzengeld en (voor)inschrijving, zie bij Inschrijven.

PASTA PARTY

Op 24 september 2022 tussen 17.30 – 21.00 uur wordt er in de aanloop naar de Geuzenloop Zoetermeer een heuse Pasta Party georganiseerd. Door Trattoria Di Niente (op plein vóór CLASS by Jofel) wordt er tegen een geringe vergoeding van € 8,50 een heerlijk pasta buffet aangeboden. De prijs is excl. drank. Voor deelname: stuur een mailtje klik hier. Mis het niet en eet mee!


De locaties van CLASS by Jofel, het CKC-gebouw, de startvakken e.d. zijn aangegeven op onderstaande kaart:


Klik hier voor een grote afbeelding

DEELNAME

Deelname aan de Geusjesloop is voor eigen risico.
De organisatie, haar sponsors, en de Gemeente aanvaarden t.o.v. de deelnemers geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden van de Geuzenloop Zoetermeer en/of van Road Runners Zoetermeer zonder daarvoor een vergoeding te claimen.

De organisatie accepteert geen verantwoording wanneer het evenement door overmacht afgelast of verplaatst moet worden.

INFORMATIE
Voor meer informatie en/of vragen over de Geusjesloop: klik hier